Wereldmuziek Bommelerwaard 3 juli en 17 juli


Met muziek de wereld rond. Met en voor alle inwoners in de regio. Kom samen met familie, vrienden, buren en bekenden. Van harte welkom!

Flyer: Wereldmuziek uitnodiging 3 juli – 17 juli 2022 in de Bommelerwaard

Programma: Muziek kent geen grenzen

  • Zondagmiddag 3 juli van 14.00 tot 16.00 uur in de Muziektent Zaltbommel. Wereldmuziek uit diverse landen met verrassende optredens van Lamin uit Gambia, Anas uit Syrië, slagwerk LOCO en andere muzikanten met liederen uit alle windstreken. Dit concert is ook onderdeel van het programma Bommels Bont in Zaltbommel.
  • Zondagmiddag 17 juli van 14.00 tot 16.00 uur – De Leyenstein in Kerkdriel
    Een prachtig programma met Wereldmuziek, met zang, klanken, tonen, ritmes overal vandaan. Laat je verrassen door de muzikanten. Voor kinderen is er een workshop percussie. Er is ook een open podium, wil je iets laten horen, zien? Van harte welkom.

Meer informatie
Wilt u meedoen met Wereldmuziek, dat kan! Of heeft u vragen, neem contact op!  De Werkgroep Wereldmuziek van Stichting Kompas organiseert het hele jaar door ‘Wereldmuziek’ samen met muzikanten en inwoners uit alle culturen in de Bommelerwaard en regio. Wilt u meedoen, heeft u vragen, neem contact op: joke.verkuijlen@kompasbommelerwaard.nl of tel. 06-44614237.

Wereldmuziek brengt inwoners bij elkaar door samen muziek te maken, te zingen en te dansen. Muziek kent geen grenzen en wat verbindt meer dan muziek? In de Bommelerwaard wonen mensen uit diverse culturen. Veel inwoners, waar ook vandaan maken samen muziek, spelen instrumenten of willen dat graag leren. Deze bijeenkomsten bieden kansen en mogelijkheden om elkaar beter te leren kennen, samen te spelen, te leren van en met elkaar en plezier te maken.