Wat is dat nou, de Ladies Lounge


Wat is dat nou, de Ladies Lounge? En wat kun je daar al zo doen?

De ladies Lounge is een meidengroep waar allerlei activiteiten worden georganiseerd;  voor alle jonge meiden uit de Bommelerwaard van 16 jaar en ouder. Voor corona kwamen we om de week bij elkaar, nu doen we dat om de twee weken.

Wat hebben we zoal gedaan de afgelopen tijd? Het bleek al gauw dat de meiden het liefst samen koken/bakken en ondertussen gezellig met elkaar kletsen over allerlei onderwerpen: over leuke en minder leuke dingen die ze meegemaakt hebben op school, over hoe moeilijk het is om een studiekeuze te maken, over het (volhouden)van gezond proberen te eten, over pesten op school, het combineren van huiswerk en bijbaantjes maar ook over waar je leuke kleding kunt scoren en welke make-up beter is.

Er is al heel wat gekokkereld met de groep. Zo zijn er tajines gemaakt, Marokkaanse msemmen (pannenkoek), sushi, koekjes en nog veel meer. Daarnaast zijn de meiden ook creatief geweest, ze hebben leuke mozaïek tegels gemaakt, geurwaxjes van eigen hand, kaarsen met henna versierd.

Het uitje naar een theater kon helaas niet doorgaan i.v.m. corona. Dat staat nog op de planning. Het samen bewegen bleef bij die ene keer hockeyen, zondag was voor de meiden meer om te relaxen en chillen….wellicht dat meer bewegen een goed voornemen is voor 2021.

De Ladies Lounge is open voor alle meiden vanaf 16 jaar. Normaal gesproken kun je gewoon binnenlopen, vanwege de huidige Coronamaatregelen is vooraf aanmelden nu wel nodig. Aanmelden kan via het aanmeldformulier of via Hakima Makhloufi.
Meer informatie: Ladies Lounge

Hakima Makhloufi: hakima.makhloufi@kompasbommelerwaard.nl

AANMELDFORMULIER
Meld je hieronder aan voor deze of een andere activiteit.

Ik ontvang graag de digitale nieuwsbrief van Kompas