Aanmelden als vrijwilliger


Zonder vrijwilligers is er geen Kompas! Bij Kompas zijn tussen de 80 en 100 enthousiaste en deskundige vrijwilligers actief. Alle vrijwilligers, zoals docenten en begeleiders van groepen, investeren voortdurend in een actueel en kwalitatief goed aanbod. Kompas organiseert hiervoor bijeenkomsten voor scholing en deskundigheidsbevordering. Nieuwe vrijwilligers zijn altijd welkom, zoals bij taalgroepen, computerlessen en ontmoetingsactiviteiten.

Kwaliteit en deskundigheid staan bij Kompas hoog in het vaandel. Door de inzet van veel deskundige vrijwilligers en dankzij subsidiegevers en sponsoren, kan de Stichting vele activiteiten en werkzaamheden uitvoeren en verder ontwikkelen.

In ons vacature-overzicht ziet u welke mensen wij zoeken. Staat er geen passende vacature voor u tussen, maar wilt u zich wel heel erg graag aanmelden als vrijwilliger? Laat dat dan aan ons weten. Vrijwilligers zijn altijd welkom!

U kunt zich op verschillende manieren aanmelden.

Via: Ans Klein Geltink, algemeen coördinator
ans.kleingeltink@kompasbommelerwaard.nl – 06 11 25 27 24

Of via onderstaand aanmeldformulier.

AANMELDFORMULIER VRIJWILLIGER
Uw gegevens blijven vertrouwelijk en zijn uitsluitend bedoeld voor intern gebruik.
Na ontvangst van uw aanmelding nemen wij contact met u op.TaalvaardighedenDigitale vaardighedenLeren en werkenGezondheid, leven/bewegenOntmoeting/ontspanningCreatief/kunst en cultuurTaalgroepen/taalhuis/leerhuisComputercursus/digitale vaardighedenWerkplus CaféTraining JobGroepJobmaatjeActiviteiten werkplusFormulierenbrigadeSport/bewegenHuiskamer KerkdrielHuiskamer vrouwen 50+ ZaltbommelCreatief/kunst en cultuurDebat- en themabijeenkomstenOpgroeien en leven in 2 culturenWereldkeuken ZaltbommelWereldkeuken MaasdrielWerkgroep 8 maartWereldmuziekIncidentele klussen/bijeenkomstenDat weet ik nog niet


OchtendMiddagAvondGeen voorkeur

MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdagZaterdagZondag


Ik ontvang graag de digitale nieuwsbrief van Kompas