Stem op Kompas bij De Spullewaard


Stemt u ook op Stichting Kompas bij Kringloopwinkel De Spullewaard?

Hoe kunt u stemmen?
Vanaf 2 november t/m 4 december 2021 krijgen klanten van Kringloopwinkel De Spullewaard
bij besteding van € 5,00 een stembiljet waarop zij het nummer van de club/stichting die zij de cheque het meest gunnen, kunnen invullen. Onze donatie-aanvraag staat op nummer 19 op de stemlijst.

Als de stemperiode voorbij is gaat De Spullewaard de stemmen tellen en horen de 10 organisaties met de meeste stemmen, tussen 7 en 10 december, dat zij een cheque van € 1.000,00 hebben verdiend.

Donatie-aanvraag voor training JobHulp
Voor de training JobHulp vraagt Kompas een donatie aan Kringloopwinkel De Spullewaard. De JobHulp bij Kompas bestaat uit 2 delen: ‘JobGroep’ en ‘JobMaatjes’.

In de training van de ‘JobGroep’ (acht bijeenkomsten), helpen we mensen stappen te zetten naar een werkplek of studie die bij hen past. Werk vinden dat je graag doet, werk dat past bij jouw persoon. De training gaat uit van een ‘vliegermodel’: Eerst ontdek je waar je goed in bent en wat je nog wil leren. Daar ga je mee oefenen en je leert ook andere vaardigheden om werk te vinden. Daarna kun je als een goed gestuurde ‘vlieger’ op de arbeidsmarkt bewegen.
Deelnemers leren ook veel van elkaar. Je ervaart dat je er niet alleen voor staat.

De ‘JobMaatjes’ komen na de training in beeld. Een jobmaatje helpt een deelnemer nog even verder met praktische hulp en als mentale steun. Werk doen waar je prettig bij voelt is belangrijk voor iedereen. En het is fijn om het niet alleen te hoeven doen en wat hulp te krijgen.

‘JobGroep’ en ‘JobMaatjes’ zijn kosteloos voor deelnemers. De training wordt gegeven door twee trainers bij Kompas; de JobMaatjes training door JobHulp Culemborg.

Gaat u op Stichting Kompas stemmen?
Dank u wel alvast voor uw stem!

Kringloopwinkel De Spullewaard
Van Heemstraweg-west 9
5301 PA Zaltbommel

Openingstijden: dinsdag t/m zaterdag 10.00 tot 16.30 uur