Spelregels

GrowZ is bedoeld voor werkzoekenden (in-between-jobs-mensen), maar ook mensen met een tijdelijke baan die op zoek zijn naar een andere baan kunnen deelnemen. Maandagmiddag van 13.00 – 15.00 uur komen we, twee keer in de maand, bij elkaar in de brede school de Waluwe in Zaltbommel.

Want samen zoeken naar werk is leuker en gaat sneller dan alleen. Door met elkaar en voor elkaar na te denken, helpen we elkaar met tips en daden naar passend werk. We stralen dan ook een positieve houding uit. GrowZ communiceert via de site van Stichting Kompas en publiceert in De Toren, Het Carillon en Het Kontakt.

Communicatie vindt ook plaats via:

  • de besloten Facebookpagina van GrowZ
  • een WhatsApp groep

Aanwezigheid
Om GrowZ optimaal te laten functioneren, is een actieve deelname nodig, en een minimale aanwezigheid van één keer per maand wordt dan ook verwacht. Actieve deelname betekent meedoen en meedenken, gebruik maken van elkaars ervaringen en netwerk.

Door deel te nemen geef je aan je naar deze spelregels te zullen gedragen. Wanneer je niet aanwezig denkt te kunnen zijn, geef je dat zo snel mogelijk via de mail door aan Erika Eijkema (ericaeo@vdvmanagement.nl).