Netwerkgroep GrowZ al 3 jaar succesvol!

Van netwerkgroep naar netwerkcafé in het 4e jaar van het bestaan van GrowZ.

Met elkaar en voor elkaar maakt GrowZ uniek!

Vanaf najaar 2016 tot nu, zomer 2019, vonden maar liefst 60 leden (van 25 tot 62 jaar) van netwerkgroep GrowZ een baan of werden zelfstandig ondernemer.

Vrijdag 13 september begint GrowZ aan haar vierde seizoen, nu als netwerkcafé. Iedereen uit de regio Rivierenland is welkom. De bijeenkomsten vinden om de 14 dagen op vrijdag plaats van 13.00 tot 15.00. (Zie www.kompasbommelerwaard.nl pagina GrowZ/Agenda voor meer informatie.)

Zoek je een nieuwe baan, overweeg je een loopbaanswitch, of wil je je oriënteren op zelfstandig ondernemen, sluit je dan aan.

De bijeenkomsten vinden plaats in Zaltbommel, bij Stichting Kompas, in de Brede School De Waluwe in Zaltbommel, ingang Prins Bernhardweg (volg de bordjes Stichting Kompas). De bijeenkomsten worden ingevuld met interessante discussie-thema’s, zoals: is een cv nog van deze tijd? is vloggen de toekomst? praktisch omgaan met Linkedin, de meerwaarde van social media, creatief met taal, vrijwilligerswerk ja of nee, hoe maak jij je persoonlijke presentatie? etc. Maar er is ook ruimte voor onderwerpen die de groep zelf aandraagt.

GrowZ kiest er bewust voor om geen sollicitatieclub te zijn. Daar zijn er al vele van.

Bij GrowZ verbreden leden hun horizon. De thema’s zijn bedoeld als ‘kapstok’ om hun eigen ontwikkeling richting werk, scholing, zelfstandig ondernemen ed. in kaart te brengen. Iedereen brengt zijn eigen ervaringen en expertise mee en dat, zo hebben we de afgelopen 3 jaar ervaren, werkt heel inspirerend en het is ook nog eens gezellig, zoals een café ook hoort te zijn!

Kortom:

Wees van harte welkom bij netwerkcafé GrowZ en kom vrijblijvend 13 september naar de eerste bijeenkomst van het nieuwe seizoen.

Nadere informatie: Erica Eykema (06 21 95 82 50 en ericaeykema@hotmail.com).

(Volg ons ook op Facebook en LinkedIn)

Vanuit Kompas wordt GrowZ begeleid door:


Erica Eykema. Erica is loopbaanprofessional en heeft in haar loopbaan een aantal netwerkgroepen opgericht, waarvan de netwerkgroep Talent Plus de bekendste is. Daarnaast geeft zij sollicitatietrainingen en loopbaanadviezen.


Henk Abbenhuis. Henk heeft jarenlange ervaring als projectmanager in bouwteams voor grote infrastructurele projecten. Daardoor heeft hij veel met groepen gewerkt, maar ook individuele medewerkers aangenomen, begeleid en gecoacht. Bij GrowZ houdt hij zich vooral met het proces bezig. Eind 2013 ging hij met pensioen.