GrowZ website nu in de lucht


GrowZ staat voor Groei en reïntegratie op weg naar werk vanuit Zaltbommel, en is een belangrijk onderdeel van het werk van stichting Kompas Bommelerwaard. De netwerkgroep GrowZ helpt inwoners van Rivierenland bij het vinden van betaald werk.
Om het netwerk zowel intern als extern goed te ondersteunen is er nu ook een nieuwe site: GrowZ.

Het netwerk van GrowZ is een netwerk voor alle inwoners van Rivierenland, ongeacht leeftijd of opleidingsniveau. De aangesloten leden krijgen hulp bij alle facetten van het sollicitatieproces, en het opbouwen van een netwerk. Die hulp kan bestaan uit concrete aanwijzingen voor een goed cv en het oefenen van sollicitatiegesprekken, maar ook hoe je omgaat met teleurstellingen na de zoveelste afwijzing.

De leden van GrowZ bepalen zelf de inhoud van de bijeenkomsten, gefaciliteerd door twee vrijwilligers van Stichting Kompas Bommelerwaard.
De bijeenkomsten vinden plaats in een huiskamerachtige omgeving in een veilige, informele sfeer. Succesvolle deelnemers noemen dat als een van de belangrijke aspecten van GrowZ: “Hier kan ik mijn verhaal kwijt, ik weet dat anderen iets vergelijkbaars hebben meegemaakt, en we kunnen elkaar daarin helpen als ervaringsdeskundigen.”
Deskundige trainers op het terrein van arbeidsmarkt en solliciteren worden regelmatig uitgenodigd op de bijeenkomsten van GrowZ. Ook zijn er werkbezoeken aan bedrijven in de omgeving.

Sinds 5 februari jl. is de nieuwe site van GrowZ in werking. Op het openbare, algemene deel is informatie te vinden over de agenda en bijeenkomsten van GrowZ, algemene sollicitatietips, de spelregels, samenwerkingspartners en filmpjes met persoonlijke ervaringen van deelnemers. Het beveiligde interne gedeelte is uitsluitend toegankelijk van de deelnemers van GrowZ. Daarnaast is er voor deelnemers een groepsApp en een besloten groep op Facebook.

Ben je op zoek naar een betaalde baan en heb je interesse, kom dan vrijblijvend eens naar een bijeenkomst. De bijeenkomsten van GrowZ zijn op maandagmiddag om de 14 dagen van 13.00 u. tot 15.00 u. in de brede school De Waluwe, ingang Prins Bernhardweg in Zaltbommel. Je bent van harte welkom!!!

(Beeld boven: Jan Guikers Fotografie)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.