Adviesplein Maasdriel – Kerkdriel geopend


Dinsdag 27 juni jl. is het tweede Adviesplein in gemeente Maasdriel officieel geopend door Anita Sørensen (wethouder) en Manon Balfoort (Manager Positionering en Innovatie Bibliotheek Rivierenland). Naast Hedel kunnen inwoners van Maasdriel vanaf 27 juni ook terecht bij Adviesplein Maasdriel in Kerkdriel, gevestigd op twee locaties: De Leyenstein en de bibliotheek.

Op beide locaties vond de opening plaats: na ontvangst bij De Leyenstein wandelden de aanwezigen naar de bibliotheek. Na het officiële moment bij de bilbiotheek was er tijd voor de kennismaken met het Adviesplein en met elkaar. Adviesplein Maasdriel in Kerkdriel is een samenwerking tussen gemeente Maasdriel, Welzijn Bommelerwaard en Bibliotheek Rivierenland.

Openingstijden Adviesplein in de bibliotheek:
Dinsdag: 13:00 tot 17:00 uur
Donderdag: 10:00 tot 13:00 uur
Hier vindt u het informatiepunt. Hier kunt u op dinsdag en donderdag terecht voor een praatje of een vraag over welzijn, zorg, wonen en inkomen. Daarnaast zijn er verschillende (maatschappelijke) organisaties aanwezig, zoals de Formulierenbrigade van Stichting Kompas en het Taalhuis.

Openingstijden Adviesplein in De Leyenstein – ‘Bij Stein’:
Dinsdag: 14:00 tot 16:00 uur
U bent hier elke dinsdag van harte welkom voor ontmoeting en ontspanning. Daarnaast worden er in De Leyenstein activiteiten georganiseerd en zijn er ruimtes beschikbaar voor alle maatschappelijke organisaties.