WERELDMUZIEK


Met en voor alle inwoners in de regio, families, vrienden en bekenden, vluchtelingen- en migrantengroepen, iedereen is van harte welkom!

Wereldmuziek: Met medewerking van muzikanten én deelnemers. Muziek kent geen grenzen. Er is een open podium, u bent van harte welkom om iets te laten horen, zien, presenteren?

Met muziek de wereld rond. Wereldmuziek biedt de mogelijkheid te spelen en te leren van en met elkaar. Wilt u meehelpen, mee muziek maken, bespeelt u een instrument, kunt u zingen of dansen? Welkom. Samen muziek maken en/of luisteren, iedereen kan meedoen. U kunt altijd binnenlopen op zondagmiddag!

Entree is gratis.
Kijk op de Nieuwspagina of in de agenda (rechts) voor actuele data, tijden en locatie. 

U kunt ook iets lekkers, zoet/hartig uit eigen keuken meebrengen. Kom samen met familie, vrienden, buren, taalmaatjes, collega’s en bekenden!

Stichting Kompas organiseert ‘Wereldmuziek’ samen met Vluchtelingenwerk, muzikanten en inwoners uit alle culturen in de Bommelerwaard en regio.

Muzikanten, zangers, muziekgroepen, dansers, uw medewerking is altijd welkom. Organisatie: Stichting Kompas en Vluchtelingenwerk, Kees Krijnen, Nico Engels, Joep Beliën, Joke Verkuijlen.

Informatie: joke.verkuijlen@kompasbommelerwaard.nl of tel. 0418-512656