TRAINING JOBGROEP Maasdriel


De training is voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe (passende) baan en daar wel wat ondersteuning bij kan gebruiken.

De JobGroep bestaat uit 8 bijeenkomsten, waarbij deelnemers in een heel diverse groep mensen aan de slag gaan op weg naar een nieuwe baan. Deelnemers krijgen een beter beeld van hun kwaliteiten, belemmeringen, mogelijkheden en hoe een baan te vinden die bij je past. Vragen die o.a. aan de orde komen zijn: wat helpt en wat houdt je tegen bij het vinden van werk? Hoe gebruik en vergroot je je eigen netwerk? Hoe kun je jezelf profileren en toch jezelf blijven?

Na deze 8 bijeenkomsten hebben deelnemers voldoende handvatten om er verder mee aan de slag te gaan. Deelnemers die na afloop van de training nog wat extra ondersteuning willen kunnen gekoppeld worden aan een JobMaatje.

De diverse groepssamenstelling leidt vaak tot verrassende inzichten en nieuwe ideeën. Daarnaast geven de deelnemers aan dat het volgen van JobGroep heel motiverend, activerend en inspirerend werkt: ‘verleg je grenzen’ en  ‘knowing yourself is the beginning of all wisdom’.

In deze JobGroep richten we ons vooral op anderstaligen. Wel is een redelijke beheersing van de Nederlandse taal gewenst.

Tijd: 13.15 – 14.45 (inloop vanaf 13.00 uur, uitloop tot 15.00 uur. Schoolvakanties in overleg)
Aanmelden: via contactpersoon hieronder of het aanmeldformulier
Kosten: geen kosten
Plaats: bibliotheek Kerkdriel
Flyer: Kompas Uitnodiging training Jobgroep start 4 oktober 2021

Er zijn geen kosten aan verbonden, wel van te voren aanmelden en deelname is voor alle 8 bijeenkomsten. Interesse? Aanmelden kan hier. Of ken je iemand voor wie dit interessant is? Doorsturen mag. Heel graag zelfs!

Voor meer informatie en aanmelding: mail of bel met
Emma Couperus: emma.couperus@kompasbommelerwaard.nl / 06 22 64 87 32

Voor informatie over andere activiteiten van Stichting Kompas: Ans Klein Geltink: ans.kleingeltink@kompasbommelerwaard.nl / 06 11 25 27 24

Deze training wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeenten Zaltbommel en Maasdriel.

AANMELDFORMULIER
Meld je hieronder aan voor deze of een andere activiteit.

Ik ontvang graag de digitale nieuwsbrief van Kompas