BURENDAG


Elke 4e weekend van september is het Burendag. Burendag is de dag waarop buren jaarlijks gezellig samenkomen. Stichting Kompas organiseert samen met andere organisaties Burendag in Zaltbommel. Buren ontmoeten elkaar, kunnen elkaar beter leren kennen, wisselen informatie en ervaringen uit. Dit jaar wordt Burendag gevierd op 25 en 26 september op verschillende locaties. Beide dagen staan in het teken van ontmoeting en verbinding.

  • Zaterdag 25 september: Bij de Wielwaal en de Grote Aak: een gezellige middag met verschillende activiteiten voor jong en oud: een springkussen, Archery Tag (prijsschieten), ijscokar, terrassen met hapjes en drankjes, draaiorgel en Wereldmuziek Bommelerwaard, presentatie activiteiten Grote Aak, dieren knuffelen en nog veel meer. Van 14 – 16.30 uur.
  • Zaterdag 25 september: Bij de Spellewaard: muziek en Clown Onki komt goochelen, schminken, ballonvouwen én suikerspinnen en popcorn uitdelen! Van 11 – 15 uur.
  • Zondag 26 september:Op het parkeerterrein van de moskee, voor 18+  Onder het genot van een drankje en verschillende hapjes kunnen buurtbewoners elkaar beter leren kennen. Omdat er op zaterdag allerlei activiteiten zijn voor jongeren is deze middag bedoeld als ontmoeting voor volwassenen. Van 12.30 – 15 uur.

Kijk op de Nieuwspagina of in de agenda (rechts) voor actuele data, tijden en locatie(s).

Flyer: Burendag 25-26 september 2021