Samen zoeken naar werk is leuker en bovendien heel motiverend. Anderen helpen jou met hun ervaringen en jij helpt hen. Kort samengevat is dat wat netwerkgroep GrowZ is en doet.
De leden zijn op zoek naar een nieuwe baan en willen, door elkaar te inspireren en te motiveren, groeien naar de baan die ze voor ogen hebben.

Heel prettig dat de zeer gemotiveerde begeleiders over onze schouders meekijken 


Het programma

Het onderscheid met veel andere netwerkgroepen is dat alle leden van de groep zelf het programma bepalen. Zo gaan zij zelf op zoek naar interessante sprekers, workshops, bedrijfsbezoeken etc. Thema’s die uiteraard regelmatig voorbijkomen zijn o.a. het maken van een goed cv, de STAR- methode, training van het sollicitatiegesprek en de “elevator pitch”.

Maar ook het gebruik van social media als Facebook en Linkedln komt uitgebreid aan bod. Daarnaast kan elk relevant onderwerp of idee op de agenda worden geplaatst.
Soms zal een spreker of trainer worden uitgenodigd, maar het meest motiverend is toch steeds de interactie tussen de leden. Deze gesprekken leveren vaak inzichten op die zowel verrassend als inspirerend zijn.

Bijeenkomsten
GrowZ komt tweemaal per maand op vrijdagmiddag van 13.00 – 15.00 uur bij elkaar in brede school De Waluwe in Zaltbommel (ingang Prins Bernhardweg).
Het lidmaatschap is gratis.

Trekt het je om zo je kans op werk te vergroten? Dan kun je jezelf hier aanmelden.
Wil je eerst meer informatie, neem dan contact met ons op:

Ans Klein Geltink
06 11 25 27 24
ans.kleingeltink@kompasbommelerwaard.nl

Erica Eykema
06 21 95 82 50
ericaeykema@hotmail.com

Vanuit Kompas wordt GrowZ begeleid door:


Erica Eykema. Erica is loopbaanprofessional en heeft in haar loopbaan een aantal netwerkgroepen opgericht, waarvan de netwerkgroep Talent Plus de bekendste is. Daarnaast geeft zij sollicitatietrainingen en loopbaanadviezen.


Henk Abbenhuis. Henk heeft jarenlange ervaring als projectmanager in bouwteams voor grote infrastructurele projecten. Daardoor heeft hij veel met groepen gewerkt, maar ook individuele medewerkers aangenomen, begeleid en gecoacht. Bij GrowZ houdt hij zich vooral met het proces bezig. Eind 2013 ging hij met pensioen.