Netwerkgroep GrowZ is dé netwerkgroep van Rivierenland. Op vrijdag om de 14 dagen ontmoeten de leden elkaar bij Stichting Kompas en versterken hun netwerk. Vaak is er een thema. Met het samen optrekken om een nieuwe baan te vinden, te klankborden over zelfstandig ondernemen en het onderzoeken van een loopbaanswitch verbreed je je horizon. Anderen helpen jou met hun ervaringen en jij helpt hen. Kort samengevat is dat wat netwerkgroep GrowZ is en doet.

Heel prettig dat de zeer gemotiveerde en ervaren begeleiders over je schouders meekijken 

Het programma

De leden bepalen zelf het programma. Zo gaan zij zelf op zoek naar interessante sprekers, workshops, bedrijfsbezoeken etc. Thema’s die regelmatig voorbijkomen zijn o.a. gebruik van sociale media, zoals LinkedIn en Facebook. Anno 2019 is bijvoorbeeld een persoonlijke presentatie op video steeds meer ingeburgerd. Wat houdt dat in? En hoe doe je dat?

Motiverend is steeds de interactie tussen de leden. Deze gesprekken leveren vaak inzichten op die zowel verrassend als inspirerend zijn.

Bijeenkomsten

GrowZ komt vrijdagmiddags van 13.00 – 15.00 uur bij elkaar in brede school De Waluwe in Zaltbommel (ingang Prins Bernhardweg). Zie de data op de GrowZ- pagina https://www.kompasbommelerwaard.nl/growz

Het lidmaatschap is gratis.

Trekt het je aan om deel te nemen aan dit netwerk? Dan kun je jezelf bij Erica of Ans aanmelden.

Maar je bent tevens van harte welkom als je eerst eens een bijeenkomst wilt bijwonen.

Trekt het je om zo je kans op werk te vergroten? Dan kun je jezelf hier aanmelden.

Wil je eerst meer informatie, neem dan contact met ons op:

Ans Klein Geltink
06 11 25 27 24
ans.kleingeltink@kompasbommelerwaard.nl

Erica Eykema
06 21 95 82 50
ericaeykema@hotmail.com

Vanuit Kompas wordt GrowZ begeleid door:


Erica Eykema. Erica is loopbaanprofessional en heeft in haar loopbaan een aantal netwerkgroepen opgericht, waarvan de netwerkgroep Talent Plus de bekendste is. Daarnaast geeft zij sollicitatietrainingen en loopbaanadviezen.


Henk Abbenhuis. Henk heeft jarenlange ervaring als projectmanager in bouwteams voor grote infrastructurele projecten. Daardoor heeft hij veel met groepen gewerkt, maar ook individuele medewerkers aangenomen, begeleid en gecoacht. Bij GrowZ houdt hij zich vooral met het proces bezig. Eind 2013 ging hij met pensioen.